تاریخ : 1399/06/30

جوان: مزاياي نان هاي سبوسدار درجذب سريع قند و چربي

چالوشي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران، از جمله مزاياي نانهاي سبوسدار را چنين عنوان کرد: سبوس نان مانع جذب سريع قند و چربي به خون مي شود. سبوس باعث کنترل قند خون شده و براي افراد مبتلا به ديابت مفيد است، در نان سبوس دار، بطور ميانگين دو برابر ويتامين ،مواد معدني و مواد فيبري نسبت به نان سفيد وجود دارد. مصرف نان سبوس دار 30 تا 40 درصد خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي –عروقي و گوارشي راکاهش مي دهد.نان سبوس دار منبع مناسبي از برخي مواد معدني بوده که درصورت انجام تخمير کامل براي بدن قابل استفاده خواهند بود.وي ادامه داد: سبوس غني ازفيبر است که وجود آن در رژيم غذايي انسان بسيار مفيد بوده و باعث تنظيم قند خون و کاهش خطر ابتلاء به ديابت نوع 2 است، به دليل دارا بودن انواع فيبر حملات قلبي ،اختلالات رودهاي و سرطانها را کاهش مي دهد. سبوس منبع بسيار مناسبي از فيبر ،املاح و همچنين پتاسيم ،منگنز ،منيزيم ،سلنيوم ،فسفر ،آهن و روي مي باشد، منبع بسيار مناسبي از ويتامينهاي  B6  ،نياسين ،ريبو فاوين ،تيامين ،فولات و پانتو تنيک اسيد مي باشد و به دليل جذب آب زياد با بوجود آوردن احساس سيري در رژيم غذايي اثرات مثبتي را به همراه دارد.. مزيت سبوس کندم نسبت به ساير منابع فيبري در عدم ايجاد م و مزه ير طبيعي در نان است .کاهش درصد سبوس گيري آرد ،باعث افزايش جذب آب و بهبود عطر و طعم نان مي شود. مدير کنترل کيفي شرکت غله و خدمات بازرگاني منطقه 8 با تاكيد بر استفاده درست از نان ها استفاده از نان‌هاي مفيد را در افزايش كيفيت غذايي افراد مهم دانست.